Verzenden

Uw zending verzorgd door Simplybeads.nl

Kosten

De sieraden kunnen grotendeels via brievenbuspost verzonden worden. De verzendkosten in Nederland bij brievenbuspost zijn standaard € 1,95. Bestellingen vanaf €35 worden gratis verzonden.

Voor verzending naar België: € 6,95

Verzendwijze:

Na ontvangst van uw betaling, verzend ik de bestelde sieraden als PostNL brievenbuspost. Bestellingen verwerk ik zo spoedig mogelijk op de post. De webwinkel is een hobby en daarom vraag ik uw begrip dat verzending niet altijd dezelfde dag kan. Ik streef ernaar uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen te verzorgen.

Schade

Is je bestelling beschadigd? Maak een foto en stuur het via de mail. Dan wordt er naar een passende oplossing gezocht.

Retourneren

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een sieraad niet helemaal is zoals u had verwacht. U kunt dan contact mij opnemen via de email en dan kunnen we kijken of we tot een voor u acceptabele oplossing kunnen komen. Eventueel kunt u de bestelling binnen 14 werkdagen na ontvangst retourneren. Neem hiervoor ook eerst contact op met mij per e-mail en vermeld daarbij uw naam en het factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening en op eigen risico. De sieraden die u wilt retourneren dienen in goede conditie te worden teruggestuurd. Dit houdt in dat ze niet beschadigd of gedragen mogen zijn. Zodra de sieraden ontvangen zijn, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Garantie

Mijn producten zijn niet van echt zilver- of goud. Ik kan niet garanderen dat een product na een bepaalde tijd niet gaat verkleuren. Hierdoor zit er geen garantie op producten. Ook is de klant zelf verantwoordelijk voor eventuele los rakende onderdelen als gevolg van bijvoorbeeld het blijven haken aan een voorwerp. Wanneer een sieraad binnen een korte tijd kapot gaat of u bent door een andere reden niet tevreden over een bestelling, neem dan contact met met mij op via info@simplybeads.nl dan proberen we tot een oplossing te komen.

Simply beads behoudt zich het recht tot retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.