Over Simplybeads

Welkom in mijn webshop. Over simply beads… eigenlijk dus over mij.
Ik ben Patricia, moeder van een hele lieve dochter van 5 en inmiddels alweer bijna 8 jaar getrouwd.
Naast mijn werk als verzorgende en mijn passie voor muziek ontdekte ik dat ik ook een passie voor knutselen heb, met name met mijn dochtertje.
Na een bezoek aan de crea-doe beurs met mijn vriendin (gewoon voor de leuk) ben ik ook sieraden gaan maken.
En hierin vond ik een hobby en ontspanning tegelijk. Deze hobby werd groter en groter en uiteindelijk ging ik in 2019 voor het eerst op een kleine hobbymarkt staan waar ik mijn eerste sieraden verkocht.
Tijdens de corona-crisis werd mijn voorraad flink uitgebreid en het idee kwam om een webshop te maken. Inmiddels verkocht ik in mijn omgeving steeds vaker.
Met behulp van een hele lieve vriend is het dan nu zover. De webshop is een feit. Ik hoop dat de mensen die hier iets leuks voor zichzelf of als cadeautje voor een ander vinden er net zoveel plezier van hebben als ik terwijl ik het maak!

Liefs, Patricia