Voorjaar!

De eerste krokussen zijn gespot! Ik word daar altijd helemaal blij van!!! Meer licht, meer energie en ook weer meer inspiratie. Na een lange periode van alles dicht en niets mag komt er nu hopelijk een beetje rust en genieten aan. Ik zie dat er ook weer veel voorgenomen huwelijken gepland worden. Dit is ook een spannende voor mijn lieve kapster Aniek die met haar bedrijf genomineerd is bij de toptrouwbedrijven awards. Extra leuk is onze samenwerking en er zijn al weer heel wat mooie bruidsaccessoires in de maak. Valentijn is achter de rug, dus nu richten we ons weer op het voorjaar en natuurlijk op moederdag. Ook start ik binnenkort met workshops voor volwassenen. Genoeg te doen dus! Kijk lekker rond, zoek iets leuks uit en houd de site in de gaten voor nieuwe creaties en andere leuke dingen.

Een van mijn nieuwe haarspelden